Meer Redenen Om In 2020 In Bitcoin Te Investeren

6 juni 2020

Bitcoin bestaat nu al meer dan een decennium en is door de reguliere media meer dan 3300 keer uitgeroepen tot ‘bubbel’. Toch heeft het alomtegenwoordige karakter van bitcoin betekend, dat Bitcoin een echte bedreiging is geworden voor conventionele financiële systemen.

Bitcoin is anders dan conventioneel geld, omdat het niet kan worden gedrukt wanneer een overheid geen geld meer heeft, wat vaak gebeurt met fiatgeld, zoals Rands, Dollars en Euro. Zoals het er nu uitziet, zijn er 21 miljoen bitcoins in de wereld en de laatste zal in 2040 ontstaan. Er wordt voorspeld dat bitcoin op een dag het meest schaarse goed of de valuta ter wereld zal zijn.

Hoeveel heb je nodig?

Terwijl een enkele bitcoin momenteel wordt verhandeld tegen bijna $10.000, zelfs als je 0,2 ofwel 20% van een bitcoin bezit, zou je in de positie kunnen komen om te profiteren van de toekomstige groei van Bitcoin. Naarmate meer en meer mensen het potentieel van deze cryptocurrency beginnen te realiseren, zal de vraag en dus de waarde toenemen.

Er zijn een aantal voordelen bij het investeren in bitcoin:

1. Het is een nieuwe activaklasse. Cryptocurrency is een volledig nieuwe activaklasse en naarmate Bitcoin aan kracht wint, zal het in de nabije toekomst waarschijnlijk opduiken in pensioenfondsen en op de aanbevelingenlijsten van adviseurs.

2. Het presteert onafhankelijk van andere markten. Bitcoin blijft ongedeerd wanneer de aandelenmarkt crasht of daalt. Dit is niet verrassend, aangezien bitcoin daadwerkelijk tot stand is gekomen als gevolg van de beurscrash en de financiële crisis van 2008.

3. Het devalueert niet zoals contant geld. Hyperinflatie in landen als Zimbabwe en Venezuela betekent dat geld van de ene op de andere dag waardeloos kan worden. Bitcoin, dat eindig van aard is, betekent dat deze valuta dat probleem volledig kan vermijden.

4. Er kan geen beslag op worden gelegd. In veel landen kan fiat-valuta door de banken worden bevroren. Omdat bitcoin niet wordt gecontroleerd door de centrale bank of de overheid, heeft alleen de persoon die in het bezit is van zijn bitcoin-portefeuillesleutels controle over het geld, zonder dat tussenkomst van de overheid mogelijk.

5. Je vraagt ​​je af wat je al weet. Wanneer heb je voor het laatst nagedacht over waar de waarde van geld vandaan komt, of wie controleert jouw geld? Het bestaan ​​van geld in zijn huidige vorm is iets wat we vaak als vanzelfsprekend beschouwen. Cryptocurrency laat ons echter snel zien dat de overheid onze fondsen niet hoeft te controleren, geld niet in een bank hoeft te worden opgeslagen en dat valuta immuun kan zijn voor hyperinflatie en corruptie.

Bitcoin is gemaakt als een manier om mensen te helpen hun macht over hun eigen economie terug te winnen. Tegenwoordig geeft bitcoin niet alleen mensen over de hele wereld de mogelijkheid om precies dat te doen, maar het is een bewezen succesvolle investering, die de titel van de toekomst van geld waardig is.

Mirror Trading International MTI biedt de mogelijkheid om te delen over de winsten van Bitcoin en te werken aan het bereiken van financiële vrijheid.

* Dit is de vertaling een artikel waarvan de auteur Bontle Moroka is

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: