Het grootste probleem met Mirror Trading International MTI

4 maart 2020

Heb je je ooit afgevraagd hoe iets positiefs negatief kan zijn?

Veel mensen vertellen je hoe transparant MTI als bedrijf is en ik ben het er volledig mee eens dat zij het meest transparante bedrijf zijn waar ik ooit mee werkte.

Dus wat is het grootste probleem met MTI?
Transparantie en het feit dat ze dagelijks de handelsresultaten geven – in de backoffice, via e-mail en in de WhatsApp- en Telegram-groepen.

Vanwege deze transparantie en het overaanbod van resultaten, beoordelen leden de resultaten van dag tot dag in plaats van zich daadwerkelijk te realiseren dat hun Bitcoin dagelijks groeit.

Bij de meeste beleggingen zijn de rendementen zo klein dat het alleen zin heeft om resultaten op jaarbasis te geven en de beleggers zijn blij met dat soort rapporten. Het veroorzaakt ook geen stress in het leven van die beleggers.

Met MTI komen de resultaten dagelijks – werkdagen – en dit veroorzaakt bij sommige mensen stress. De transparantie is er om je de feedback te geven die je van MTI gewend bent, en niet om stress aan je leven toe te voegen als je je zorgen maakt over een klein procentueel verschil van de ene week op de andere. Deze schommelingen zijn normaal in trading en je maakt winst en dat is alles dat echt belangrijk is.

Leden kunnen ook bezorgd zijn dat de dollarwaarde van hun account van tijd tot tijd kan dalen, omdat de prijs van Bitcoin constant fluctueert. Wat je moet onthouden, is dat de dollarwaarde slechts een richtlijn is, met name voor leden die dicht bij bepaalde niveaus staan, ​​die nodig zijn voor binaire kwalificatie of Binaire bonussen, enz. Het belangrijkste om naar te kijken is de hoeveelheid Bitcoin die je hebt – dit bedrag groeit dagelijks zoals ik eerder heb gezegd.

Met Mirror Trading International kun je echt achterover leunen en ontspannen, je hoeft niet te stresseren. Transparantie is het grootste voordeel, tenzij je ervoor kiest om het je grootste probleem te maken.

Dit artikel is voornamelijk gebaseerd op een artikel geschreven door Rich Simmonds …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: