Enige ingewikkelde Karatbars zaken nader toegelicht

1 maart 2020

Dit is opnieuw een artikel geschreven om enkele van de complexiteiten van Karatbars te verklaren. Alleen gebaseerd op mijn persoonlijke mening en begrip.

Het Karatbars ecosysteem is opgezet om een ​​cryptocurrency Bank te worden, zodra de nieuwe blockchain is voltooid en het ecosysteem volledig operationeel is. Corporate heeft wel gezegd dat zij in de toekomst niets aan Affiliates zal aankondigen, totdat er iets voor 100% op zijn plaats en functioneel is. Dit omdat Affiliates te veel aannames doen en dus teveel angst voor anderen veroorzaken.

Dat gezegd hebbende, laten we Karatbars vergelijken met een normale handelsbank met betrekking tot activa, liquiditeit en effecten.
Commerciële instellingen
normale commerciële bankinstellingen nodigen het publiek uit om hun spaargeld te beleggen tegen een overeengekomen rentetarief. De bank biedt vervolgens leningen en diensten aan andere klanten die deze fondsen gebruiken. Daarnaast bieden ze hypotheekobligaties tegen een rentetarief aan klanten, zodat ze onroerend goed kunnen kopen. De eigendomsbewijzen van deze eigendommen worden activa voor de Bank en zij bieden deze op hun beurt aan de Reserve Bank van het land aan om het geld te verkrijgen om de transactie te voltooien. De Bank betaalt rente op de beleggingen van zowel beleggers als de Reserve Bank en zij brengen op hun beurt een rentevoet in rekening aan de consument tegen een hogere koers waardoor zij hun winst maken.
Al deze beleggingen en zekerheden boven de hypothecaire obligaties stellen de Bank in staat om ze als activa te tonen naast het creëren van een gezonde balans voor hen. De waarheid is echter dat als alle beleggers zouden besluiten hun investeringen terug te trekken, dat de uitkomst in feite verwoestend zou zijn voor de instelling, waardoor ze failliet zouden gaan puur, omdat niet alle activa liquide en / of onmiddellijk beschikbaar zijn.

Laten we nu eens kijken naar Karatbars
Het ingezamelde geld in de ICO voor zowel KBC als KCB creëerde kapitaalliquiditeit voor het bedrijf. Deze kapitaalliquiditeit stelde Karatbars in staat om verschillende activa te verkrijgen, waaronder 6255kg goud, en om verschillende producten te ontwikkelen, zoals de K1-telefoon, CEM’s en Whim-laptop. Ze verkregen ook alle vergunningen voor verschillende goudstortingen waar het goud nog moet worden gedolven.
Dit zorgt voor een gezond vermogensrecord en balans, hoewel deze deposito’s nog steeds niet zijn gedolven en nog niet liquide zijn. (Niet anders dan de handelsbank waarvan de activa hoofdzakelijk hypotheekobligaties zijn die door de Reserve Bank als zekerheid worden gehouden en ook niet onmiddellijk beschikbaar contant geld.)
De waarde die KBC binnen het ecosysteem plaatst, is gebaseerd op al deze activa. Als iedereen zijn gouden uitbetaling eiste volgens de Karatbars-waardering en balans, dan is hetzelfde principe van toepassing.
Het goud in de grond, hoewel een actief niet onmiddellijk beschikbaar is, daarom zijn er beperkingen op beschikbaarheid. Sommige filialen voeren regelmatig argumenten aan dat Karatbars nooit goud kan uitbetalen voor alle KBC in omloop die ze waarderen. Dat wil zeggen: 100 KBC gelijk aan de waarde van 1 gram goud, zijn 100% correct. Niet anders dan de commerciële Bank die niet alle beleggers tegelijkertijd kan betalen vanwege liquiditeit en hypotheekobligaties, tenzij de Reserve Bank ingrijpt. Dit is het gedeelte waar het management beslissingen moet nemen en niet de 900.000 aangesloten bedrijven die allemaal CEO willen worden.

Persoonlijk vertrouw ik er liever op dat het management beslissingen neemt op basis van feiten die op zijn beurt het bedrijf vloeibaar en groeiend houden, in plaats van te proberen om gelieerde bedrijven tevreden te stellen die misschien geen idee hebben hoe de impact van bepaalde beslissingen / acties het functioneren, de levensduur of faillissement in een zakelijke omgeving. Ik ben er zeker van dat iedereen het erover eens kan zijn dat het beter is om deel uit te maken van een gezond bedrijf dan een failliete entiteit. Het overweldigende positieve deel van alle activa in Karatbars is dat ze eigendom zijn van het bedrijf en niet van mensen die hen het geld hebben geleend om de activa te verkrijgen. Het is geen schuld, het is een pluspunt. Zie uw investering in Karatbars als aandelen in het bedrijf hebben gekocht. Dit betekent dat het succes en de groei ervan in de loop van de tijd ook uw succes is. Het succes en de winsten van de handelsbanken zijn eigendom van de bank. Het is niet van de klanten die dit mogelijk maken door hun investeringen of leningen, tenzij ze aandelen kochten. In Karatbars maken we deel uit van een groeiende zakelijke entiteit. Op de beurs maakt u deel uit van een volatiele cryptocurrency-markt, niet anders dan elke andere beursgenoteerde cryptocurrency-munt. De KBC-munt definieert twee verschillende bedrijfsentiteiten allemaal samen.

De enige gemene deler is de KBC-munt en het gebruik ervan. Het werkt in Karatbars als een waardetoken die vergoedingen verdient voor verleende diensten. Op de externe beurzen is het gewoon een andere cryptocurrency die op vraag en aanbod wordt verhandeld.

Houd er rekening mee dat binnen Karatbars de prijs van KBC altijd anders zal zijn dan de prijs op de verschillende beurzen, probeer de twee scenario’s niet te vergelijken. Karatbars Beheer waarde en controle van de interne prijs op basis van het ecosysteem, terwijl de prijs op de externe beurzen wordt bepaald door normale zakelijke opdrachtgevers van vraag en aanbod en niet door Karatbars. Als je dit volgens jou niet scheidt, zal het verwarring blijven veroorzaken.
Ik hoop dat dit wat duidelijkheid en begrip brengt.

Neels Crypto is de auteur van dit artikel, gepubliceerd in de Facebook group Karatbars Gold Directors

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: