MTI is een investeringsbedrijf met een Affiliate optie, het is geen …

18 februari 2020

Ik wil graag veel misvattingen ophelderen en de bovenstaande verklaring zorgvuldig uitleggen en aanvullen.

Mirror Trading International (MTI) is een investeringsmaatschappij met een gelieerde optie; het is geen netwerkbedrijf met een investeringsmogelijkheid.

Vanuit een traditioneel netwerk- en verkoopperspectief is dit moeilijk te begrijpen, omdat ons altijd is verteld dat als we niet continu kunnen groeien, we moeten falen. Dat komt, omdat verkopers altijd zijn betaald voor het werk dat ze doen en blijven doen. In traditionele bedrijven – als een verkoper geen nieuwe klanten binnenhaalt – hebben ze geen waarde meer voor de organisatie en krijgen ze hun marsorders. Je moet de ethiek van deze organisaties in twijfel trekken, maar dit is ze altijd gelukt en de verkoper moet dit accepteren en verder gaan.

De realiteit is dat MTI geen nieuwe klanten of meer klanten nodig heeft, maar als je mensen aan het bedrijf wilt introduceren, geven ze je een verwijzingscommissie van 10%, maar ze geven geen Level-bonussen. Met andere woorden, de verkoopmanager, regionale verkoopmanager, nationale verkoopmanager en verkoopdirecteur krijgen geen enkele cent, wat het geval zou zijn bij conventionele bedrijven en netwerkbedrijven.

De focus van MTI ligt op de belegger en niet op het netwerk. In MTI heeft je geen investeringspakket dat het verkooppersoneel helpt ondersteunen door een andere commissie te betalen wanneer het pakket afloopt. In MTI zijn er geen pakketten en daarom hebben ze het bedrijf niet zo gestructureerd dat het met name aan de verkoper of netwerker ten goede komt. Het bedrijf is ontworpen om de belegger maximaal voordeel te bieden en zolang je een investering bij het bedrijf hebt, blijf je dagelijkse winst ontvangen, mocht MTI op die dag winst maken.

Er zijn geen verborgen kosten, in feite zijn er helemaal geen kosten. Ze brengen geen administratie- of abonnementskosten in rekening en brengen geen kosten in rekening voor de opname van jouw geld.

De investeerder is de focus van MTI, de investeerders vormen de hartslag van het bedrijf. Zonder de investeerders zou MTI niet kunnen bestaan, maar dat gezegd hebbende, is het ook belangrijk om te onthouden dat elke investeerder belangrijk is voor MTI. Of u nu $ 100 of een miljoen dollar investeert, MTI biedt iedereen hetzelfde voordeel en iedereen verdient hetzelfde winstpercentage volgens de investering die ze hebben.

Het optionele partnerprogramma

Zoals ik al zei is MTI een beleggingsmaatschappij met een extra mogelijkheid. De keuze aan jou, hoewel je, als je deel wilt uitmaken van het affiliate programma, een investeerder moet zijn.

Als je de referralcommissie van 10% wilt verdienen, heb je een investering van minimaal $ 50 nodig, dit geeft je de kans om je eigen investering op te bouwen, zodat je andere bonussen kunt verdienen die beschikbaar zijn voor de aangesloten partners.

Verdien een aantal referralcommissies en upgrade uw investering naar $ 200 en je komt de rij te staan ​​om in aanmerking te komen voor een klein binair winstaandeel of zelfs P1 leiderschapsaandelen. Deze belonen en stimuleren het nieuwe lid dat probeert zijn investering op te bouwen naar de diepere binaire winstdelingsniveaus.

Je ‘moet’ jouw initiële investering opbouwen naar $ 1.000, $ 5.000 en $ 10.000 na verloop van tijd om deel te nemen aan de diepere lagen van het binaire winstdelingssysteem.

De focus van het affiliate-programma is om je investering op te bouwen, zodat je de kans krijgt om financieel vrijer te worden. Dit is de game-changer die MTI je biedt. Ik geloof dat de investering duurzaam is, en op zijn beurt biedt het affiliate-programma een residueel inkomen dat in de loop van de tijd kan worden opgebouwd.

Dit artikel is voor het grootste deel een vertaling vanuit het Engels van de hand van Rich Simmonds …

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: